Printerreparatie & Scannerreparatie

Professionele reparatie van uw Printer en of Scanner

Printerreparatie
PrinterTech heeft zich gespecialiseerd in printerreparatie, scannerreparatie en preventief onderhoud van printers, scanners en multifunctionals. Wij bieden u de mogelijkheid om vakkundig een reparatie of onderhoudsbeurt te laten verrichten. We repareren en onderhouden de meest gerenommeerde merken zoals HP (Hewlett-Packard), Lexmark, Canon, Brother en Zebra (Zebra label- en kaartprinters). PrinterTech biedt u en/of uw klanten de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat u of uw klanten altijd de garantie hebben dat een reparatie van uw printer, scanner of multifunctional niet meer kost dan een vast bedrag cq een vast aantal stippen.

Reparatie en Onderhoud tegen vaste prijzen

Bij Fixed Price Repair Service (FPRS) met een Stippenkaart is rekening gehouden met de modellijn van de printers. Kleine stand-alone printers bevatten immers goedkopere onderdelen dan grote werkgroepprinters. De printers zijn ingedeeld in 4 stippencategorieën zodat u of uw klant altijd overzichtelijk kan zien hoeveel stippen een reparatie gaat kosten. Voordeel van de Stippenkaart is dat u of uw klant maar één kaart nodig heeft voor het hele printerpark.

Makkelijk is ook dat u of uw klant de Stippenkaart, naast reparaties, ook kan inzetten voor preventief onderhoud op printers, multifunctionals en scanners,

U krijgt op elke reparatie 3 maanden garantie!

Voordelen Stippenkaart​

De voordelen van Fixed Price Repair Service met de Stippenkaart:

  • Next Day On-Site Response; Service-Technicus is volgende dag op locatie (indien mogelijk zelfs nog dezelfde dag van aanmelding)
  • FPRS dekt alle kosten van een reparatie; arbeidsloon, materiaalkosten/onderdelen, voorrijkosten of transportkosten die nodig zijn voor de reparatiewerkzaamheden
  • FPRS is onbeperkt geldig, de stippen die u dit jaar niet gebruikt gaan gewoon mee naar de volgende jaren
  • FPRS is niet gebonden aan één printer, u of uw klant koopt één Stippenkaart voor het hele printerpark
  • De Stippenkaart van FPRS is ook geldig voor uw nevenvestigingen in Nederland, België en een groot deel van Duitsland

Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om op basis van nacalculatie een reparatie of onderhoudsbeurt te laten verrichten. U of uw klant ontvangt dan achteraf een gespecificeerde factuur met voorrijkosten, arbeidsloon en de eventueel vervangen onderdelen (op basis van nacalculatie).